Ons Bedrijf

Afwassers Netwerk is dé specialist in het leveren van kwalitatief hoogwaardig horecapersoneel in Nederland. Al onze medewerkers hebben een achtergrond in, en passie voor horeca..

Afwassers Netwerk kan u met haar diensten volledig ondersteunen. Lees hier meer over alle diensten die we aan u ter beschikking stellen U bent op zoek naar geschikt horeca personeel?

Wij leveren kwalitatief en getraind personeel, of het nu een medewerker in de bediening, achter de bar, in de keuken of een partymanager is, wij helpen u de juiste mensen te vinden. Neem snel contact met ons op voor een scherpe offerte met onze accountmanager

Personeel detacheren

U zoekt tijdelijk personeel maar u wilt geen juridisch werkgever zijn? Afwassers Netwerk biedt u de mogelijkheid om uw tijdelijk personeel een periode in te huren, formeel is Afwassers Netwerk de werkgever van de te detacheren werknemer. Ideaal voor bijvoorbeeld ziektevervanging of speciale projecten.

Payroll

U heeft een pool met flexibel horeca personeel? Dan kan Afwassers Netwerk de verloning van uw medewerkers verzorgen met onze payroll diensten. Uw voordeel:

  • Minder personeelsrisico’s
  • Geen administratie
  • Goedkoper via de uitzend CAO
  • Een transparante vergoeding (vast tarief per uur).